Om oss

”Vi vill att vin ska vara roligt – utan att för den delen glömma bort att vin är ett hantverk. Genom att blanda lättsamma artiklar med djupdykningar i olika områden, våra livesända vinprovningar och filmserier från vinländer vill vi bidra till att öka kunskapen om vin.”
– Daniella

Vinkompassen är den här webbsidan, men vi är också aktiva på sociala medier som Instagram, Facebook och YouTube. Det mesta innehållet samlas här på sajten.

Är du intresserad av vinprovningar, winemakers dinners eller helt enkelt inte vill vara utan dryckestips inför helgen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan.

Är du intresserad av ett samarbete med Vinkompassen? Skicka ett mail till info@vinkompassen.se.

daniella-lundh-egenas-pressbilder-fotot-maria-cruseman-10-2

Redaktionen

Det mesta innehållet på Vinkompassen.se i form av artiklar, liveprovningar och övriga filmer skapas av Daniella Lundh Egenäs.

Läs mer om Daniella här.

Vi är stolta över att också jobba med flera av landets vassaste inom vin. Under våra livesända vinprovningar är vinskribenten och utbildaren Anders Melldén ofta sidekick. Madeleine Stenwreth MW har både gästat oss under liveprovningar och spelat in serierna om Sydafrika och Chile. Ulrika Ferlin, bosatt i Piemonte, gästar titt som tätt med sin gedigna kunskap om Italien.

@vinkompassen