Inlägg
Klassisk råbiff på ryggbiff med dijonaisse, scharlottenlök, kapris, rödbeta, ägg-gula, pepparrot, persilja och framförallt en cotês du rhône!
Les dauphins möter upp råbiffen snyggt och tillför en skön balans!
Idag dricker vi en bättre Sancerre från Henri Bourgeois Avnjutes tillsammans med den dyraste fast bästa havskräftan jag käkat till föris och en riktigt mustig moules till varm! Ja
Kvällens middag är på ingång och med det även en ny lista.. den är än så länge kort men kommer garanterat bli längre.
Den heter ju ändå ”vad blir det för mat?” :D trevlig helg
Helgen till ära så dricks vinet Tarot från alpha box & Dice.
Perfekt till en ryggbiffspasta med gorgonzola!
Grenache från Australien som levererar skön balans, lätt krydda och mysig taninstruktur.
Provar lite håll käften naturviner från Bergskloster på Tyge & Sessil!