Nicolas Brobergiere Brut – Allt om Vin Nicolas Brobergiere Brut – Allt om Vin

NYHET! Champagne till marknadens bästa pris!

Nu släpps ett riktigt bra erbjudande! En Champagne till marknadens bästa pris som trots det förmånliga priset är ett ambitiöst vin som lagrats mer än hela 18 månader på sin fällning.

För Champagneälskare är druvorna de välkända: pinot noir, pinot meunier och chardonnay vilket ger champagnen en balanserad, elegant och mycket tilltalande smak.

Citrus, röda äpplen, vita blommor och brioche är tonerna som vi hittar i vinet, smakfullt förpackat i en flaska som andas fest och elegans till marknadens bästa pris! Champagnen passar självklart utmärkt som fördrink men kan likväl serveras till en middag med höstens färska skaldjur!

Nicolas Brobergière Cuvée Première Brut är en rykande färsk nyhet finns som just nu endast tillgängligt via beställningssortimentet och står således inte på hyllorna.

Vad kostar då denna smakfulla nyhet? För 189 kr får du ett franskt, torrt elegant vin levererad till din lokala Systembolagsbutik eller hem till dörren om så önskas.

Som kronan på verket är detta ett perfekt vin att ge bort som present då det även går att lagra några år om så önskas.

OBS! Allt om vin och Systembolaget har inget samarbete i någon form utan Allt om vin ger endast tips på drycker som finns i Systembolagets sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.

Om Drycken


189 kr

Flaska, 750 ml
Systembolaget

5207701
  • Frankrike
    Frankrike, Champagne
  • Mousserande vin, torr champagne
  • Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
  • 12%
Produktbild på

Passar till

  • Torr Champagne