Villa Sandi Il Fresco Rosé Brut Villa Sandi Il Fresco Rosé Brut

EXKLUSIV SPUMANTE FRÅN VILLA SANDI

Villa Sandi Il Fresco Rosé Brut är en torr fruktdriven spumante med hög fräschör och lång harmonisk eftersmak. Tonerna av smultron och rabarber, persika och lite blommor gör att vinet passar utmärkt till festligare mingel, buffé samt fisk och skaldjur.

Villa Sandi tillhör Venetos hjärta. Det familjeägda vinhuset med Giancarlo Moretti Polegato i spetsen tillverkar viner av olika stilar, alla med en gemensam nämnare- dess höga kvalitet! Bland vinerna finns en fin serie av mousserande viner där Il Fresco Rosé Brut tillhör mångas favorit. De olika jordmånerna i området gör det möjligt för Villa Sandi att få fram varje enskild druvas egenskaper. Med flertalet internationella utmärkelser har Il Fresco Rosé Brut seglat upp och blivit en av husets mest eftertraktade produkter.

Torr, frisk, hallonbärig smak med en helhet som drivs på av en trevlig mix röda bär. Mingligt lättsamt vin av proseccodruvan glera och den mer kända sorten pinot noir. Utmärkt till förfest och mingel med sötkryddiga snittar och tilltugg.

Aftonbladet, december 2019

Bäst i test – rosé i beställningssortimentet!

Lättsamt, somrigt och fasligt enkelt att sippa i sig. Okomplicerat fast ändå med ett trevligt litet bett som hänger kvar med lingon och en smak av sommar och varma skogar.

DinVinguide.se, april 2019

OBS! Vinkompassen och Systembolaget har inget samarbete i någon form utan Vinkompassen ger endast tips på viner som finns i Systembolagets sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.

Om Drycken

Villa Sandi Il Fresco


99 kr

Flaska, 750 ml
Systembolaget

7724701
  • Italien
    Italien
  • Mousserande vin, vitt sött
  • 11.5%

Passar till

  • Ost
  • Dessert
  • Aperitif