Sparkle & Co. Sparkle & Co.

NYHET! Årets rosa bubbel från Sparkle & Co.

I sommar vill vi dricka mousserande rosévin! Den internationella rosétrenden är här för att stanna och nu vill vi svenskar också dricka rosa bubblor. Den här sommaren uppskattas att var tredje vindrickare under 50 år kommer att dricka mousserande rosévin*. Nu lanseras Sparkle & Co, Cuvée Rosé EKO i Systembolagets beställningssortiment.

Sparkle & Co. är ett halvtorrt friskt mousserande rosévin. Vinet är ljust rosa med en fruktigt, frisk smak med inslag av solmogna jordgubbar, vildhallon och citrus. Lång läskande eftersmak. Tydlig doft av solmogna jordgubbar, syrliga röda vinbär och citrus.  Sparkle & Co. Cuvée Rosé är både ekologisk och veganvänlig

Vinet passar utmärkt till berså och balkong, picknick, desserter på jordgubbar. Varför inte som en aperitif eller gå-bort-present, till vårens och sommarens alla bjudningar. Serveras med fördel väl kylt.

*Källa: Vinbarometern Sweden Winter Report 2019 

OBS! Vinkompassen och Systembolaget har inget samarbete i någon form utan Vinkompassen ger endast tips på viner som finns i Systembolagets sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.

Om Drycken

Sparkle & Co.Cuvée Rosé EKO


75 kr


Systembolaget

77197
  • Tyskland
    Tyskland
  • Rosévin, Övrigt
  • 12%