Original Long Drink Lemon Original Long Drink Lemon

Nu lanseras Original Long Drink Lemon!

Original Long Drink Lemon är en ginbaserad blanddryck med fruktig doft av citron, grapefrukt och gin. Den soligt gula burken är ett friskt tillskott i Originalfamiljen. Smaken är söt med mogen, frisk och syrlig citronkaraktär och svag enbärston.

Hartwall Original Long Drink uppfanns inför OS 1952 i Helsingfors. Med många besökare från hela världen skulle inte de lokala restaurangerna ha tillräckligt med arbetskraft för att betjäna alla, då kom Hartwall-bryggeriet med en innovation: cocktail i en burk. Lätt att servera och redo att dricka!

Drycken skulle egentligen endast serveras under OS, men finländarna blev kära i drycken och produktionen har fortgått sedan dess. Idag är Original Long Drink den mest sålda blanddrycken i Finland. Många kallar den även ”The national drink of Finland”.

Finns nu att beställa!

OBS! Vinkompassen och Systembolaget har inget samarbete i någon form utan Vinkompassen ger endast tips på viner som finns i Systembolagets sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.

Om Drycken

Lemon

Original Long Drink


23.9 kr


Systembolaget

82571
  • Finland
    Finland
  • Okategoriserade, Övrigt
  • 5.5%