Freixenet Italian Sparkling Rosé Extra Dry Freixenet Italian Sparkling Rosé Extra Dry

Rosa Italienska bubblor från stilsäkra Freixenet!

Efter framgången med Freixenet Prosecco fortsätter Freixenet att bredda sin kompetens inom vinmakande och vinner hjärtan hos vinälskare världen runt med det nya mousserande vinet Freixenet Italian Sparkling Rosé.

I glittrande elegant förpackning bubblar Freixenets nya skönhet fram. Freixenet Italian Sparkling Rosé är en härlig blandning av de finaste italienska druvor, från Glera till Pinot Noir. Hela klasar av druvor pressas försiktigt och saften genomgår en långsam kyld jäsning för att bevara druvans känsliga arom och friskhet. Den andra jäsningen sker vid en reglerad temperatur i trycksatta rostfria ståltankar. Efter några veckor är resultatet ett fruktigt, friskt och förföriskt mousserande vin med naturligt socker. Smaken är delikat, frisk och fruktig med inslag av sommarsöta jordgubbar, vildhallon och solmogna äpplen tillsammans med friska pigga bubblor. Ett härligt vin som kan avnjutas som aperitif eller tillsammans med enklare tilltugg.

OBS! Vinkompassen och Systembolaget har inget samarbete i någon form utan Vinkompassen ger endast tips på viner som finns i Systembolagets sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.

Om Drycken

Italian Sparkling Rosé Extra Dry

Freixenet


99 kr


Systembolaget

7273901
  • Italien
    Italien
  • Rosévin, Övrigt
  • 11%