Hemsida_kampanjbanner

Ville di Antané Valpolicella Art. 83295, 13% Vol. 99 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Ny himmelsk Valpolicella i trälåda

En ny Valpolicella seglar upp på Vinhimlen i denna fylliga och grillvänliga Valpolicella från populära Ville di Antanè – med etiketter kända för sina himmelska motiv. Under en begränsad tid levereras vinet i en vacker specialtillverkad trälåda vid beställning av 6 flaskor. Det går naturligtvis även att beställa styckevis. Här finner man en fyllig och smakfull stil som passar väl till grillsäsongen. Vinet är generöst med mjuka, silkiga tanniner och mörka körsbär som samsas med italienska örter. Ville di Antanè Valpolicella är en given ny röd favorit i en matvänlig stil som passar till det mesta.

600pxBild

Under en begränsad tid levereras vinet i en vacker specialtillverkad trälåda vid beställning av 6 flaskor (594kr). Det går naturligtvis även att beställa styckevis (99kr).
Psst, antalet av den fina trälådan är begränsat…först till kvarn gäller!
Ville di Antanè Ripasso och Amarone är sedan tidigare etablerade klassiker och finns i många Systembolagsbutiker.

Familjeföretaget tillika egendomen Ville di Antanè grundades tidigt 1900-tal och ligger inbäddat i dalgångarna vid Valpolicella-Valpantena. Hantverk, tradition och modern teknologi är filosofin där omställning till ekologisk tillverkning pågår nu för fullt samtidigt som solceller driver det toppmoderna vineriet. Druvorna är de klassiska för regionen – Corvina och Rondinella – samma som för Amarone. Enligt tradition plockas druvorna för hand av lokala bönder – en del av det hantverk man idag stolt förvaltar vidare till kommande generationer.

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.