Hemsida_kampanjbanner

Tirreno Marchesi Mazzei Art. 72939, 13.5% Vol. 159 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Skapat i Toscana – inspirerat av Bordeaux

Tirreno är en tolkning av en klassisk Bordeauxblend, med druvorna Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc och Petit Verdot, men med en dos av Medelhavet i form av druvan Alicante. Vinet har lagrats i 12 månader på små franska ekfat och passar perfekt till rätter av lamm, nöt och fläsk eller till charkuterier, pizza och pasta.

600px

Vid order av 3 flaskor (477 kr) levereras vinet i en trälåda. Vinet kan även beställas styckvis (159 kr). Med reservation för slutförsäljning.

I mer än 600 år har den legendariska familjen Mazzei byggt upp ett världsrykte i vinvärlden. Tradition och nyskapande är tydligt i alla deras viner som i dag är bland de mest prisbelönta i Italien. Druvorna till Tirreno kommer från kustregionen Maremma i den sydvästra delen av Toscana. Här ligger den hyllade egendomen Tenuta Belguardo som förvärvades på 1990-talet.

Tirreno är fylligt, fruktigt och nyanserat och speglar Marchesi Mazzeis mästerliga hantverk och framåtanda. Ett intensivt och smakrikt vin med fina nyanser av svarta vinbär, mörka körsbär, viol, fat och örtkryddor.

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.