FB_RadioBoca

Radio Boca Garnacha Art. 70083, 13.5% Vol. 69 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Radio Boca – En modern spanjor sprungen ur tradition!

Vinet som gjort stor succé världen över är nu här! Radio Boca Garnacha är ett spännande och smakrikt vin gjort på den spanska druvan Garnacha. Med en traditionell spansk druvsort odlad på gamla vinstockar och med ett modernt nytänk hos kreativa vinmakare är Radio Boca ett vin som på ett utomordentligt sätt blandar modernitet med spansk tradition.

Resultatet blir ett utmärkt exempel på Garnachadruvans ursprungliga uttryck. Vinet bjuder på fylliga och generösa toner av mogna jordgubbar, saftiga körsbär, lakrits och cassis. Med en utpräglad fruktighet, inbjudande kryddighet och en diskret fatkaraktär är detta vin en perfekt matchning till din tacokväll! En rätt som annars kan vara svår att matcha med vin.

Hammeken Cellars är en modern vintillverkare som lyfter fram traditionella spanska druvor på ett nytt sätt. Vingårdarna ligger belägna i nordvästra Spanien i vindistriktet Cariñena. Det unga dynamiska teamet bakom vingården vill med sin breda kunskap och engagemang gestalta Spaniens verkliga ursprung och samtidigt sätta trenden för vad det Nya Spanien bör stå för. Vinmakarna lever efter filosofin ”för att göra de absolut bästa vinerna behöver man bevara druvornas sanna essens”, något som tydligt märks i Radio Boca!

 

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.