Hemsida_ProduktbildLiggande

Montfort Passemont Grande Réserve Art. 7456801, 14% Vol. 99 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

EN FRANSK APPASSIMENTO

En Appassimento med fransk fräschör – exklusivt för Sveriges vinälskare!

Montfort Passemont Grande Réserve är ett fylligt och generöst rött vin med smak av björnbär, plommon och mörk choklad. Vinet är gjort på Syrah och en del Vin de Paille som är ett traditionellt och mycket exklusivt vin från Jura. För att producera Vin de Paille måste druvorna torka i flera månader i den varma höstsolen innan de pressas till vin.

Den unika blandningen av Syrah och Vin de Paille är en för franska viner ny, intressant vinstil – en fransk Appassimento som kännetecknas av elegans, fräschör och aptitretande frukt. Vinet passar perfekt till rätter av lamm, fläsk och nöt, smakrika vegetariska rätter eller lagrade hårdostar.

Henri Maire är en av Frankrikes mest framstående vinproducenter. Hans familj har arbetat efter den traditionella metoden i generationer, främst för toppklassade viner från Jura. Montfort Passemont är ett spännande vin som förenar tradition och innovation.

 

OBS! Vinkompassen och Systembolaget har inget samarbete i någon form utan Vinkompassen ger endast tips på viner som finns i Systembolagets sortiment. All försäljning sker på och genom Systembolaget.