Hemsida_ProduktbildLiggande

Le Grand Rosé Nr 1 Art. 72052, 12.5% Vol. 89 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Le Grand Rosé – Nyhet från Rivieran!

Om du någonsin suttit på någon utav alla de uteserveringar som franska Rivieran stoltserar med och smuttat på ett riktigt lyxigt rosé, kan du mycket väl druckit en som denna fast betalat mycket mer!

Den stora nyheten Le Grand Rosé är ett friskt och fruktigt rosévin från den soliga regionen IGP Pays´Doc inte långt från St Tropez.

 Rosé hör de ljusa årstiderna till. Maten, smakerna – tillsammans utgör de en perfekt kombination till en stämningsfull middag, Le Grand Rosé passar extra väl ihop med vårens många goda och lättare recept.
Le Grand Rosé är gjord på druvan Grenache, en druvsort som har kommit att bli en av de mest omtyckta rosévinstilarna i Sverige.

Vinet har en ljus färg och en uppfriskande karaktär med smak av somriga bär, som smultron, hallon, persika och citrus.

Perfekt att avnjuta som en inledande aperitif på balkongen eller altanen men som också gärna får följa med in till middagen. Avnjut gärna vinet tillsammans med rätter av fisk och kyckling, matiga sallader eller en god buffé.

Vinet i sin exklusiva 1-litersbutelj är även perfekt för den stora middagsbjudningen eller när man faktiskt bara vill ha ett glas till och inte öppna en hel flaska. Bättre än så blir det knappast!