HTFB2grill

Hunting Trail Intense and Wild Art. 75920, 12.5% Vol. 81 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Vilda smaker till grillen!

Hunting Trail Intense & Wild är ett ungdomligt och medelfylligt rött vin som passar utmärkt till grillade rätter av vilt och nöt. Addera vitlök, en nypa örter och en krämig svampsås så har du en perfekt måltid!

Blenden utgörs av Cabernet Sauvignon till 70%. Resterande 30% består av Syrah, Merlot och Carignan. Druvorna kommer från olika områden i södra Frankrike. Klassisk vinifiering där 80% av blenden har lagrats på ståltank och 20% med ek för att ge vinet extra komplexitet.

För oss som uppskattar naturen och det vilda så finns det en historia kring maten. Känslan av att gå på din favoritstig en frisk höstmorgon eller att stå vid en spegelblank tjärn samtidigt som du ser dimman sakta glida fram över ytan. Ljudet av kvistar som bryts och den mäktiga synen av rådjur som kommer fram bakom lövträden. Det hemliga svampstället och sedan lugnet som infinner sig framför en sprakande brasa efter en tursam dag i skogen. Den berättelsen, tillsammans med det smakrika viltköttet, de handplockade bären och den smörstekta svampen, delar man gärna med familj och inbjudna vänner.

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.