Hemsida_ProduktbildLiggande

William Hardy Langhorne Creek Shiraz Art. 77020 , 14% Vol. 59 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Nyhet! Klassiska druvor från kvalitetsursprung i 50 cl-flaska

Vid vissa tillfällen kan det vara praktiskt med vin som kommer i en mindre förpackning. Kanske är man ett litet sällskap, eller vill avnjuta olika viner till olika rätter. Nu lanseras William Hardy Shiraz Langhorne Creek, ett kvalitetsvin från Australien i 50 centilitersflaska.

William Hardy Shiraz Langhorne Creek är ett fylligt och fruktigt vin med en balanserad karaktär och väl integrerade tanniner. I smaken samsas toner av kryddor, mörka körsbär, blåbär och björnbär. Eftersmaken är lång med fina inslag av ekfat. Vinet passar utmärkt till olika typer av kött, bufféer och som sällskapsdryck.

Många känner igen Hardy’s från Systembolagets ordinarie sortiment. Hardy’s Wine Company grundades redan 1853 av William Hardy och drivs idag av familjens fjärde generation vinmakare. Företaget producerar vin i alla prisklasser och har nått stora framgångar världen över tack vare en kombination av modern teknologi och en stark fokus på druvor av hög kvalitet.

Utöver Shiraz Langhorne Creek lanseras även smakrika Chardonnay Limestone Coast på 50 centilitersflaska.

Det här är ett torrt, friskt och fylligt vin med inslag av vit persika, citrus, kryddor och nyanserade inslag av fat. Eftersmaken är njutbart lång. Vinet passar utmärkt till fisk, skaldjur och bufféer, liksom som umgängesdryck. Finns att beställa på ditt Systembolag.