Hemsida_kampanjbanner

Gran Vego Organic Tempranillo Art. 77010, 13% Vol. 79 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Smakrik ekologisk Tempranillo i exklusiv trälåda

PREMIÄR för Gran Vego Tempranillo på den svenska marknaden!

Gran Vego är ett modernt vin producerat med stor omsorg där hållbarhet, kvalité och smak står i fokus. Smaken är modern och koncentrerad med mycket fruktighet och en smak av björnbär, lakrits, kryddor, choklad och vanilj. Vinet har en lång elegant eftersmak av kryddor och fat. Gran Vego är tillverkat tillsammans med Bodegas Enguera, ett av Spaniens äldsta ekologiska vinhus. Gran Vego är 100% gjort på ekologiska druvor och ett av få viner som är certifierat veganskt. Alltså inga animaliska tillsatser!

 

600pxBild

Nu under lansering så kommer vinet i en klassisk trälåda från vinkällaren vid köp av 6 flaskor (474kr)
Finns endast i ett begränsat antal! Vinet kan givetvis köpas styckvis 79kr.

Som inspiration har vinmakaren Roberto haft de fruktdrivna italienska viner som gjort sig så populära på den svenska marknaden när han har skapat detta vin, men samtidigt lyft fram den karaktär som gjort Spanien till det stora vinland som det är idag.

Bodegas Enguera är en av Spaniens äldsta eko certifierade producenter med en lång historia och vintradition. Bodegas Engueras filosofi var att bygga upp ett vineri med helt ägda vingårdar för att kunna ha full kontroll från dess vinrankor tills att det hamnar hos deras kunder som smakar vinet.

Gran Vego är gjort på den populära druvan Tempranillo och druvorna kommer från områden runt Valencia. Druvan ger ofta vinerna en karaktär av mörka bär, torkad frukt och kryddor.

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.