Hemsida_kampanjbanner

Jean Biecher Gewürztraminer Art. 76076, 12.5% Vol. 115 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Från producenten som KAN Alsace

Tips på ett aromatiskt och elegant vitt vin? Ekologiska och fruktiga Jean Biecher Gewurztraminer från Alsace är just en sådan fullträff! Den exklusiva producenten Biecher har åter lyckats med att skapa ett ursprungstypiskt vin gjort på en av regionens mest uppskattade druvsorter Gewurztraminer. Vinet finns att köpa i begränsat parti till 115 kr/flaska.

Från hjärtat av Frankrike
I det klassiska vinområdet Alsace, har den erkända producenten Biecher sitt säte. Här har man sedan 1762 framställt viner med kvalitet som ledord. Många av vinerna håller högsta internationella klass och uppskattas av såväl vinjournalister som konsumenter över hela världen. Bland sitt exklusiva sortiment märks prestigefyllda Grand Cru-viner såsom t.ex. Biecher Grand Cru Rosacker. Biecher är även regionens ledande vineri för ekologiska viner.

Perfekt match till asiatisk mat, såsom sushi och thai. Fungerar även utmärkt till kittosten Munster med kumminfrön, kallrökt lax eller en bit foie gras.

Historien bakom den aromatiska druvan Gewurztraminer har sina anor från den äldre druvsorten Traminer som inte var lika kraftfull som Gewurztraminer. Namnet på druvan kan översättas till ”en kryddig Traminer”.

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.