Hemsida_kampanjbanner

Ferrari Organic Art. 77748, 12.5% Vol. 165 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Världspremiär för Ferrari Organic!

-495 kr för tre flaskor inklusive fin trälåda

Ferrari har nått världsrykte som Italiens främsta producent av fina mousserande viner. Nu är det premiär för ett helt nytt, ekologiskt prestigevin – Ferrari Organic. Handplockade Chardonnaydruvor från familjen Lunellis estate-vingårdar vid foten av Dolomiterna har skapat ett mousserande vin att njuta av med extra gott miljösamvete.

Det är med stolthet man nu introducerar nyheten Ferrari Organic, ett vin som kommer från vingårdar där naturlig gödsel och kompost ersätter konstgödning och där inga kemiska bekämpningsmedel kommer till användning.

600pxBild

Vid beställning av tre flaskor levereras det i en vacker trälåda i limiterad upplaga. Vinet kan givetvis även beställas styckvis.

Det svala bergsklimatet i provinsen Trento i norra Italien ger idealiska förutsättningar för att producera friska och fräscha viner. Respekt för jorden har alltid varit självklar här och Familjen Lunelli har drivit ett målmedvetet miljöarbete under årtionden. Ett gediget arbete som visar att ekologisk odling ger den perfekta balansen i vingårdarna och en exceptionell druvkvalitet.

Ferrari Organic är en s k Blanc de Blancs helt baserad på handskördade Chardonnay-druvor. Det färdigjästa vinet får, precis som i Champagne, en andra jäsning på butelj. Här har vinet vilat i hela 36 månader på sin jästfällning och det färdiga resultatet är ett prestigevin av högsta kvalitet.

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.