Hemsida_kampanjbanner

Espiritu de Chile Special Reserve Cabernet Carmenere Art. 72704, 13.5% Vol. 79 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Den genuina smaken av Chile!

Espiritu de Chile Special Reserve är det perfekta mötet mellan den franska, uttrycksfulla och eleganta Cabernet Sauvignon och Chiles nationaldruva Carménère, som ger vinet en unik stil med en alldeles särskild fyllighet och fruktighet. Kort och gott Chile i en flaska!

I Curicó Valley, straxt söder om Santiago finner man den familjedrivna vingården Aresti. Den drivs av andra generationens vinproducenter, de två systrarna Begoñia och Ana Maria Aresti. Vingården grundades 1951 med drömmen att sätta Chiles viner på kartan och visa världen vad riktiga chilenska viner är, något man verkligen kan säga att de lyckats med då viner från Aresti idag finns i över 30 länder världen över!

Solen som har en viktig roll i vintillverkningsprocessen har hedrats med en plats på vinets etikett. Symbolen härstammar från Chiles ursprungsbefolkning i norr och betyder just Sol.

Rött, elegant och tidlöst 
Detta beställningsvin har redan hunnit kvala in i ett drygt 60-tal Systembutiker och det är inte omotiverat. Doften är rejält skalpräglad i en stil som påminner om mogen, traditionell bordeaux, smaken mjuk och robust i klassiskt hållen, god och matvänlig stil. Smaka på en framtida storsäljare!

Bengt-Göran Kronstam, SvD Perfect Guide 18 feb 2017
Begoña Aresti

 

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.