Hemsida_ProduktbildLiggande

Doppio Passo Prosecco Frizzante Art. 72084, 11% Vol. 89 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Doppio Passo Prosecco – Enkel att öppna, enkel att återförsluta!

Nu lanseras en EKOLOGISK Prosecco med en enkel ÅTERFÖRSLUTNINGSBAR skruvkapsyl som öppnas på ett KICK – Doppio Passo Prosecco! Lika perfekt för ett glas apertif innan middagen som till den stora middagsbjudningen eller den trevliga picknickkorgen. Doppio Passo Prosecco har lena, mjuka bubblor och fruktiga, friska smaker av päron och citrus förpackat i en festlig flaska som bär Proseccos signum. Finns nu att beställa på Systembolaget.se, Art.nr 72084, till det utmärkta priset av 89 kr.

Enkel att öppna, enkel att stänga, bevarar de mjuka bubblorna, Ekologisk Prosecco Frizzante från Doppio Passo!

Doppio Passo är en serie högt uppskattade ekologiska kvalitetsviner från Italien och nu släpper producenten Botter även denna efterlängtade Prosecco under samma varumärke. Familjen Botter har sitt säte i Veneto och är en av Italiens mest omtyckta Prosecco producenter. Idén om den praktiska skruvkapsylen uppkom då man såg ett behov av att kunna återförsluta flaskan för att behålla de lena bubblorna, slippa den poppande korken som oväntat flyger ut med högt tryck och samtidigt få den lyxiga känslan i samma fina Proseccoflaska!

Innehållet i den klassiska flaskan, mjuka mousserande bubblor, ger en lenare munkänsla än en vanlig prosecco och bjuder på fräscha, fruktiga smaker av päron och citrus. Vinet passar utmärkt som aperitif innan maten eller till små tilltugg på minglet.