DignitatFB1

Dignitat Cava Brut Nature Art. 78768, 11.5% Vol. 109 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Ekologiskt bubbel med låg sockerhalt!

Dignitat Cava Brut Nature har en torr, fruktig och fräsch smak med fin sammetslen mousse och balanserad syra. Inslag av citrus, gröna äpplen, kex och mineral. Lång eftersmak. Passar till festliga tillfällen som välkomstbubbel, till tapas, oliver, chips och salta tilltugg. Perfekt som matvin till skaldjur och fisk och som vardagsbubbel.

Serveras väl kyld, Ca 8-10°C.

Dignitat är en specialutgåva tillverkad av familjen Masachs i Vilafranca del Penedès i Katalonien. Familjen har producerat Cava i över 100 år och nu är det fjärde generationen med Alex Ruiz Masachs som basar för cavaproduktionen. Druvor planterades hos familjen på de kalk- och mineralrika jordarna redan under romartiden. De ekologiska odlingarna utgör 22 hektar och druvorna trivs i det tempererade klimatet i Vilafranca de Penedès i hjärtat av Katalonien, bara 5 mil väster om Barcelona.

600pxBild

Vid köp av tre flaskor (327kr) ingår en stilig trälåda med handtag! Vinet kan givetvis köpas styckvis (109kr) Antalet trälådor är begränsat och gäller så långt lagret räcker.

 

 

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.