CuveeKampanjsida

Cuvée Madame Chardonnay Art. 75102, 13% Vol. 99 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Cuvée Madame – det laxrosa rosévinet från Provence – har varit en framgångssaga sedan det lanserades på Systembolaget 2012. Nu växer familjen med nya krispiga Cuvée Madame Chardonnay som finns i beställningssortimentet på Systembolaget. Precis som sina syskon härstammar vinet från södra Frankrike och är handplockat från druva till butelj.

Chardonnaydruvan är en mångfacetterad druva som många av världens bästa viner är gjorda på. Druvan har sitt ursprung i Frankrike och för vår Cuvée Madame Chardonnay är druvorna plockade i södra delarna av landet och det höga läget på kullarna vid Medelhavet lyfter fram vinets friskhet och mineralitet.

Vi har skapat ett vin där våra ledord har varit kvalitet och smak och där du som vinälskare hittar en perfekt balanserad Chardonnay i stilren design. Oavsett om vinet skall avnjutas som aperitif, till maten, i stora sällskap eller på tu man hand så är det ett friskt och fruktigt vin som utmärkt matchar fisk och skaldjurs middagen, den grillade kycklingen eller varför inte en klassisk toast skagen.

 

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.