vinkompassen-1200x628

Crozes-Hermitage E.Guigal Art. 78977, 13% Vol. 165 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Mästaren visar klassen!

Ingen har skapat fler 100-poängsviner än franska toppfirman Guigal, som utan konkurrens kan koras som inofficiell världsmästare i rödvin. Nu är det premiär i beställningssortimentet för ännu ett toppvin, Crozes-Hermitage i nya årgången 2014. Mästervinmakaren Philippe Guigal sammanfattar sitt nya vin med ett enda ord – superbt!

Crozes-Hermitage är ett av Guigals allra viktigaste viner där man år efter år levererar ett högklassigt vin med mycket anspråkslös prislapp. Årgång 2014 är dessutom prissänkt med tjugo kronor.

Crozes-Hermitage är norra Rhônedalens största appellation och omger prestigedistriktet  Hermitage  – ”storebror” vars viner  är betydligt dyrare och kräver längre lagring.

För att försäkra sig om absolut toppkvalitet erbjuder Guigal mer betalt än alla andra för riktigt bra druvor. I årgång 2014 har man lyckats köpa Syrahdruvor från gamla stockar och av exceptionell kvalitet från ett antal nykontrakterade odlare.

600pxBild

Guigals Crozes-Hermitage 2014 finns tillgängligt i Systembolagets beställningssortiment.
Vid beställning av tre flaskor (495kr) levereras de i en exklusiv trälåda utan extra kostnad i limiterad upplaga.
Vinet kan givetvis beställas styckvis

Philippe Guigal har just lagt sista handen vid den slutliga blenden och rapporterar om ett vin som han beskriver som en superb, förförisk fruktbomb, ovanligt silkemjuk för att vara ett vin från norra Rhône. Guigal exporterar sina viner till mer än hundra länder, men det är Sverige som får äran att vara premiärland för firmans Crozes-Hermitage 2014.

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.