BTI_ROSE_utanlada

Black Tower Sparkling Ice Rosé Art. 77222, 11% Vol. 75 kronor

Jag godkänner användarvillkoren för vinkompassen.se.

Ta det kallt – den rosa versionen!

Nu lanseras ”syskonet” till Black Towers försäljningssuccé från förra året. Då hette vinet Black Tower Sparkling Ice och var ett bubbel speciellt framtaget för att serveras med is i glaset. Det är inom samma koncept det nu kommer en roséversion.

Black Tower Sparkling Ice Rosé har med sin specialblandning av druvor en gnutta högre andel restsocker som ger en fruktig och samtidigt frisk smak och doft av citrus och sommarbär. Du hittar med enkelhet hallon, smultron och jordgubbar däri. Syran är behaglig och avslutet lätt.

På tal om lätt så gör vinets karaktär att det passar extra bra i sociala sammanhang. Om ett vin kan beskrivas som utåtriktat då passar den beskrivningen in på just Black Tower Sparkling Ice Rosé.

Black Tower Sparkling ICE Rosé passar utmärkt som fördrink eller sällskapsdryck vid festliga tillfällen eller till olika typer av desserter med söta inslag. Som en extra bonus för den som föredrar ekologiskt och veganskt är Black Tower Sparkling Ice Rosé just ekologiskt och veganskt. Det viktigaste att tänka på är dock att ta det kallt, det vill säga servera och avnjut i ett större vinglas med några isbitar.

 

 

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.