Hemsida_ProduktbildLiggande

Barbera d'Asti Le Orme Art. 235101, 13.5% Vol. 125 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Le Orme Barbera d’Asti – när Italien står på menyn

Tänk dig en tallrik med smakrik, mustig pasta och ett glas barbera, en lika enkel som klassisk kombination. Det är ingen tillfällighet att Le Orme Barbera d’Asti är en favorit på vinlistorna på italienska restauranger över hela världen.

Med sin friska generösa fruktighet av körsbär, plommon och örter är Le Orme Barbera d’Asti det perfekta matvinet att ha hemma för såväl fredagspizzan som till charkbrickan eller den värmande pastan. När Italien står på menyn kan du inte gå fel med Le Orme Barbera d’Asti.

Årgång 2016 har fått 90p av Wine Enthusiast och tidningen Wine Spectator har utnämnt Le Orme Barbera d’Asti som Smart Buy hela 11 gånger!

Michele Chiarlo är 7:e generationen vinmakare i familjen Chiarlo och har producerat vin under eget namn sedan 1956. Tidigt insåg man storheten och potentialen i Barberadruvan och valde att odla druvan i de allra bästa lägena. Deras hårda arbete med Barbera har gett resultat med flera prisbelönta viner. Senaste framgången är Cipressi Barbera Nizza som fick den prestigefulla utnämningen WINE OF THE YEAR av Wine Enthusiast i November 2018.