Apothickampanjsida

Apothic Dark Art. 70984, 14% Vol. 109 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se och Allt om Vin.

PREMIÄR för exklusiva Apothic Dark

Apothic Dark är det senaste tillskottet i Apothic-serien. Kaliforniens heta sol har här skapat ett kraftfullt och generöst vin gjort på i huvudsak Petite Sirah. Smaken har karaktärsfulla toner av mörk choklad, plommon och björnbär. Eftersmaken är lång med mjuka tanniner – passar till en saftig högrevsburgare med pommes.

Levereras i trälåda vid köp av 3 flaskor för 327kr men kan även köpas styckvis för 109kr

 

En Red Blend från Kalifornien!

Druvorna Petite Sirah, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Syrah och Teroldego kommer främst från Lodi området som ligger de centrala delarna av Kalifornien. Varma och soliga dagar gör att druvorna mognar ordentligt och de svala nätterna behåller druvornas syra och fräschör. Skörden skedde nattetid. När druvorna kom till vineriet kyldes de ned och fick ligga ett dygn för att extrahera färg och smak innan jäsningen. Vinet jäste vid ca 30 grader i temperaturkontrollerade ståltankar under 7 dagar. Därefter blandades vinet och lagrades på ståltank med ek, både amerikansk och fransk ek. Druvblandningen ger ett mycket mörkt och fruktigt vin.

OBS! Systembolaget har ändrat sättet man länkar sin beställning. Du hamnar nu istället på produktsidan där du ska bekräfta det antal du valt och välja butik. Titta gärna på vår instruktionsfilm nedan om hur det fungerar.

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.