Hemsida_kampanjbanner

Antica Vigna Riposato Art. 77044, 13.5% Vol. 99 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se

Dags för Antica Vigna Riposato!

Efter Antica Vignas framgångar med sin Amarone kommer nu Antica Vigna Riposato. En fräsch blandning mellan vin från torkade och färska druvor som är skräddarsytt för sommarens grillmiddagar.

Antica Vigna har haft stora framgångar med sin Amarone, som helt tillverkas av torkade druvor från egendomen Selvaterra i Veneto i nordöstra Italien. Medan Amarone är ett vin som med sin kraft passar fint till höstens och vinterns mustiga mat är Riposato ett vin med både fräschör och mycket smak. Perfekt för varma sommarkvällar!

600pxlada

Antica Vigna Riposato finns i Systembolagets beställningssortiment. Beställer du sex flaskor (594kr) levereras de i en specialdesignad trälåda, men du kan naturligtvis också beställa enstaka buteljer (99kr).

Nyheten är skapad av Beppe Caviola, som tidigare utsetts till ”Årets vinmakare” i Italien. Han har gjort ett harmoniskt vin av områdets klassiska druvor med Corvina i spetsen. Riposato är en blend där en del av druvorna torkats i två månader – vilket är halva torktiden mot en Amarone. Resterande del är gjord på färska druvor.

Så här går ett köp till

Välj dina viner

Välj ut de viner du tycker verkar interessanta och lägg dom i din varukorg.

Beställ

När du trycker på beställ dirigeras du om till din dryckeslista på systembolaget.se

Hämta ut

Hämta ut och betala dina varor på det Systembolag som du valt när du beställde.