Hemsida_ProduktbildLiggande

Côtes du Rhône Grand Veneur Organic Reserve 2017 Art. 72034, 14.5% Vol. 109 kronor

Jag godkänner användarvilkoren för vinkompassen.se.

Upptäck en blivande klassiker!

Côtes du Rhône Grand Veneur Organic Reserve är ett rött ekologiskt hantverk från den franske prisbelönte och hyllade Châteauneuf-du-Pape-producenten Alain Jaume. Ett perfekt balanserat mästerverk som redan efter ett par månader på den svenska marknaden klampat rakt in i hjärtat hos landets rödvinsälskare. Har du ännu inte hunnit stifta bekantskap med denna Rhonedalska skönhet – ta chansen nu.

Vinet är veganvänligt och ekocertifierat.

Producenten Alain Jaume har varit vinodlare i Châteauneuf-du-Pape sedan 1826 och klassas som en av topproducenterna i området, tack vare sina fantastiska vingårdslägen, för sin höga kvalité och högt rankade viner världen över. Producenten har vid flertalet gånger fått 100 poäng av 100 möjliga av vingurun Robert Parker för sina topp-klassade Chateauneuf-du-Pape viner.

Lanseringen är ett led i att tillmötesgå den medvetne konsumenten som gillar eleganta och smakrika viner från Frankrike och speciellt har en förkärlek till viner från Côtes du Rhône och fylliga smakrika Chateauneuf-du-Pape-viner.

-De tidigare lanseringarna från oss på svenska marknaden har tagits emot med öppna armar och superlativ av både konsumenter och skribenter och är också en anledning till att vi nu satsar på nytt, berättar Christophe Jaume, vinmakare och en av de syskonen som idag driver Alain Jaume.